BookWorks är en del av företagsgruppen Works, vars huvudbolag är LindyWorks.

BookWorks är varumärket för de fristående publikationer som görs inom gruppen. För närvarande är samtliga publikationer skrivna av Lindy Lindh, men diskussioner förs med andra skribenter.

Äldre böcker finns även publicerade på nätet, som Reklamfilmboken, Nordens mest lästa och citerade bok om reklam och thrillern Terror i guds namn, som förutspådde en utveckling som är här idag med ökad konfrontation inom kristendomen och mellan samhälle och religion.

BookWorks publikationer finns i ISBN-registret och hos Kungliga Biblioteket liksom alla andra publikationer i Sverige, undantag Reklamfilmboken.

BookWorks syfte är att göra litteratur och kunskap tillgänglig för alla. Då förlaget inte har resurser att konkurrera på den vanliga förlagsmarknaden är internet huvudområde. Men de flesta av böckerna trycks också upp. När de är slutsålda eller av andra skäl tas ur cirkulation får de fortsatt livslängd på internet.

Just nu finns Reklamfilmboken publicerad i sin helhet på internet, den finns även nedladdningsbar som pdf-fil. Detsamma gäller för Terror i guds namn.

Den vedervärdige originalaren, första kapitlet finns tillgängligt på internet som pdf-fil. En direkt fortsättning på den boken med titeln Plagiatörens dilemma är under arbete.