SLUTSÅLD, men ladda ned den här

den vedervärdige originalaren är en helt igenom sann historia.
Alla händelser har inträffat, men författaren har tagit sig friheten att ändra några få fakta och spekulera i hur en del händelser utvecklats.

Det är en ärlig uppgörelse med vad som hänt och hur vissa människor kan bete sig, ur en sårad och utnyttjad persons synvikel - en som vägrar låta osanningen bli sanning. En redogörelse för en människors upplevelse av hur en nära vän mycket medvetet sviker honom och fortsätter med rena förföljsen. På grund av att de inte har ryggrad nog att stå för vad de har gjort.

Det är en bok som väcker starka känslor för många, och fått enorm uppskattning hos dem som hört av sig.

Vid utgivningen skyddades samtliga personer som förekommer i boken, men då DVO (Fishface Tjärrnäs) och hans kvinna (Ana) själva valt att offentliggöra sina identiteter.Som är Fredrik Kennås och Agnes Chavez Gross i Stockholm. Se anmälan>>>>

OBSERVERA att de bestrider inte sanningshalten i boken, utan enbart att den har getts ut. Vilket de drivit fram i flertalet falska anmälningar, vilka författaren har tvingat dem till rättegång för, rättegångar som de förlorat varje gång.

Därmed kan också jag som skribent framträda under eget namn, författaren till boken som jag brukar kalla "inte mitt bästa, men mitt ärligaste och viktigaste verk" är Lindy Lindh.

Precis som en del listat ut, men framförallt har bokens titelperson spritt på internet tillsammans med många och kränkande kommentarer. De har haft möjligheten att få bibehålla sin anonymitet men valt att istället fortsätta sina kränkningar, trakasserier etc - vilket lett till att jag nu kommer att agera mot dem som de gjort mot mig.

De har fått flera chanser att göra rätt för sig men har istället valt att trappa upp konflikten. Inte minst för att orsaka författaren extra kostnader för rättsprocesser de inte kan vinna. Det har under åren sedan boken kom ut också framkommit att hennes roll i det hela har varit med aktiv än vad författaren ville tro tidigare. Som det heter: Hell hath no fury as a woman scorned.

Fortsättningen efter att boken kom ut var inte heller rolig, och tanken var att skriva även den historien. Det hela blev dock för trist, för jobbigt och helt enkelt inte värt det - även om den på flera sätt var minst lika vedervärdig.

 

RÖSTER om den vedervärdige originalaren. Tyck till du också.

Röster om 
boken

Frågor och svar:

Ladda ned Den vedervärdige originalaren i A4-format som 380k pdf-fil.>>>

Kontakta BookWorks >>>