Mail : [email protected] - Tel : 0704244008 - FilmWorks.se - Fri frakt i Stockholm över 500kr 📦 / Snabb leverans i Sverige 🚚

LJUD

TUBEEZ - CYBERPINK TUBEEZ - CYBERPINK
TUBEEZ - SMOKE TUBEEZ - SMOKE
TUBEEZ - GUCCI TAN TUBEEZ - GUCCI TAN
TUBEEZ - MALIBU TUBEEZ - MALIBU
TUBEEZ - RETRO TUBEEZ - RETRO
TUBEEZ - HOT TOPIC TUBEEZ - HOT TOPIC

Ljud, Tidkod & Kommunikation - Professionell utrustning för film- och TV-produktion

Du vet att varje detalj räknas i filmens värld. Därför har vi på FilmWorks Sthlm AB samlat allt du behöver för att skapa mästerverk. Vår kategori Ljud, Tidkod & Kommunikation är inte bara en samling produkter - det är din biljett till perfektion.

Utrusta dig med branchledande ljudteknik som fångar varje viskning och vrål. Våra mikrofoner, trådlösa system och kablar garanterar kristallklart ljud i alla dina projekt. Med tidkodsgeneratorer och slates säkrar du synkroniseringen mellan bild och ljud, en detalj som inte kan underskattas om du vill ha professionella resultat.

Kommunikation är nyckeln till ett lyckat inspelningsteam. Våra walkie-talkies och kommunikationssystem ser till att regissörens vision når ut till varje medlem av teamet oavsett plats på setet.

Hos FilmWorks Sthlm AB hittar du allt detta och mer. Upptäck vårt omfattande sortiment och ta ditt filmprojekt till nästa nivå. Inget uppdrag är för stort eller litet när du har rätt verktyg vid din sida.

Gör som proffsen - välj FilmWorks Sthlm AB för ljud, tidkod och kommunikationsutrustning som tar din produktion till toppen!